Stora Kvarnbol 407

  • Tomtstorlek
    2180 m²
  • Pris
    940.000 kr

Typ

Fastigheten Vackerberga 2:54.

Byggnadssätt

Vatten och avlopp saknas

Ekonomi

Pris 940 000 kr

Taxeringsvärdet är 315000 kr (fastställt avseende år 2018) Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark ,

Övrigt:

Omfattande sprängningsarbete har vidtagits för att åstadkomma den platå som huset ämnar stå på, även färdigsprängt för att kunna placera en cistern/reningsverk intill diket nedanför huset. Vägen upp till platån (till höger på bilderna) är bred och tänkt att användas för transport av husdelar. Den kan vara kvar om planen är att ha ett garage uppe på platån. Annars finns en markförberedd yta på c:a 100 m² avsedd för parkering intill landsvägen/infarten till fastigheten.

Tillåten byggyta är 100 m² men avvikelser finns i området, i samråd med kommunen kan ytan utökas. Avvikelserapporterna ligger mellan 20-60%. Utöver byggytan är det tillåtet att bygga ut med t.ex ett Attefallshus. På tomten finns redan ett förråd på 10 m²

Framdragen el och fiber finns, in på tomten och fram till tomtgräns.

Gångavstånd till sjö.

Del i samfällighetsförening/vägförening.

Servitut, planbestämmelser m m

Rättigheter-last: Gemensamhetsanläggning: Knivsta Husby-Långhundra GA:3 ändamål: Vägar

Planbestämmelser: Byggnadsplan

Vägbeskrivning

Färdbeskrivningen från "Rimborondellen" är: Kör väg 273 i ca en minut (4 km) och kör in till höger vid skylten Lindsberg. Kör sedan ca 5-6 min på den vägen. (GPS: 59.787407,18.102174)

Område

Området karakteriseras av en blandad bebyggelse bestående av fritidshus och permanenthus. Omgivningarna består av öppna landskap och betesmarker samt en del skogspartier.

Allmänt

Åby Gårdsbutik - 5 minuters bilväg från tomten

Intresseanmälan:

Vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR. För mera info läs här.

Fakta om objektet:


Pris: 940 000 kr
Tomt: 2180 m²

Johan Leijonhufvud

Att möta människor som i olika skeden av livet skall ändra på sitt boende ställer krav på lyhördhet, engagemang och en förståelse vilka behov och önskemål du som kund har. Har du dessutom som jag ambitionen att utveckla och driva ett eget fristående mäkleri är kraven på dig som fastighetsmäklare om möjligt än högre. Här på Leijonhufvud´s ska du som kund få ett mer personligt mottagande av en mäklare som bott i staden sedan 1987 och som har nära 10 års erfarenhet inom yrket, alltifrån lilla ettan i Luthagen till fastigheten i Kåbo och allt däremellan. Välkommen att besöka mig över en kopp kaffe på kontoret i Rosendal eller varför inte boka in en löparrunda så tar vi mötet med oss ut i Stadsskogen!

Hälsningar
Johan Leijonhufvud

Kontakta oss

Har du funderingar kring ditt bostadsbyte?

Johan Leijonhufvud har god lokalkännedom och lång erfarenhet av både villa- och bostadsrättsförsäljningar.

Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.
Vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR. För mera info läs här.
Paste your text here: